Menu Sluiten

Autorijschool Promoot Ridderkerk | Haal nu je autorijbewijs!


Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een autorijschool in Ridderkerk of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze rijschool verzorgt opleidingen voor de auto, motor en bromfiets in de regio Ridderkerk en omgeving! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel en vakkundig verkeersveilig leren rijden! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Autorijbewijs halen

Autorijschool Ridderkerk?


Autorijschool Promoot weet als geen andere hoe belangrijk het is om je autorijbewijs te halen bij een autorijschool die fijn en vertrouwd aanvoelt. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze kandidaten met een goed gevoel naar de lessen komen bieden wij leerlingen een proefles aan. Zo kunnen toekomstige kandidaten kennis maken met de instructeur en de lesauto. Ook hebben wij dan gelijk een beeld van wat jij wel en niet kan en hoeveel lessen je eventueel nodig zal hebben. Wij geven onze autorijlessen het liefst in Ridderkerk en omgeving! Autorijschool Ridderkerk? Autorijschool Promoot!
Bel autorijschool RidderkerkPromoot nu en plan je proefles in : 06-24247695
Proefles is gratis, bij vervolgen van rijopleiding.

Na je proefles zijn wij niet de duurste autorijschool in Ridderkerk en omgeving. Wij hebben voordelige pakketten (kijk bij tarieven). En voor losse autorijlessen hanteren wij de volgende lestijden en lesprijzen:

Proefles 100 min 65,- (schakel)

Proefles 100 min 70,- (automaat)

Autorijbewijs halen in Ridderkerk?

Voordat je je autorijbewijs in ontvangst mag nemen, moet je die natuurlijk wel verdienen. Dat verdienen doe je door op de examendag in een half uurtje te laten zien dat jij alleen het verkeer in kan. Wij geven onze rijlessen voornamelijk in Ridderkerk en de nabije omgeving, onze kandidaten doen dan ook voornamelijk examen in de regio Ridderkerk!

CBR praktijkexamen

Wat wordt er getoetst?

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

  • Je beheersing van de auto
  • Kijkgedrag
  • Of je goed voorrang verleent
  • Inhalen
  • In- en uitvoegen
  • Rijden op kruispunten en rotondes
  • Bijzondere verrichtingen

Laat jij in een half uurtje zien dat jij dit vlot, veilig en zelfstandig kan? Dan mag jij de volgende dag bij het gemeentehuis je rijbewijs aanvragen.

Onze examenkandidaten doen voornamelijk examen in de regio’s: Riddderkerk, Dordrecht en Rotterdam!
Wij geven o.a les in : Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Numansdorp en omstreken