Theoriecursus scooter

In 1 dag je theoriecertificaat halen? Theoriecursus scooter !

Iedereen die zijn/haar scooterrijbewijs wilt halen is verplicht om twee examens te doen. Een theorie-examen en een praktijkexamen. Vind jij het moeilijk om zelf te leren of wil je gewoon snel slagen voor je theorie-examen scooter dan is een theoriecursus scooter voor jou ideaal! Nu voor maar €100 inclusief het theorie-examen CBR!

Tel: 0624247695 // 0624652649 // 0180397000

Theoriecursus-scooter

Werkwijze

Wij streven ernaar om onze kandidaten tijdens de theoriecursus scooter zo efficient mogelijk klaar te stomen voor het theorie-examen scooter. Wij proberen de cursus daarom meestal in de ochtend te beginnen zodat je in de middag je theorie-examen scooter  kan doen. Voor ons is het niet alleen belangrijk dat je voor het theorie-examen slaagt, maar ook dat je daadwerkelijk kennis opdoet en een veilige bestuurder wordt. Daar komt natuurlijk ook van jou kant de nodige inspanning bij kijken. Als je je aanmeldt voor een theoriecursus scooter krijg je alvast wat huiswerk via de mail door, zodat je op de dag van de theoriecursus alvast wat voorkennis in huis hebt. Tijdens de theoriecursus scooter wordt alle lesstof in opbouwende moeilijkheidsgraad behandeld. Na het behandelen van de lesstof zullen we onze aandacht gaan richten op oefenvragen/examens. Tijdens de theoriecursus scooter is er altijd ruimte voor vragen. De uitslagen van de gemaakte oefenexamens worden via ons systeem verwerkt. Alle fouten worden nabesproken, zodat iedereen uiteindelijk ook zijn/haar fouten niet meer hoeft te maken.Na de theoriecursus kan je direct door naar het CBR om je theorie-examen scooter af te leggen. Het theorie-examen wordt bij aanmelden door ons ingepland bij het CBR.

Hoe lang duurt de cursus?

De theoriecursus duurt in totaliteit 6 uur en kost je slechts €100 inclusief het theorie-examen!

Mocht je onverhoopt zakken voor het theorie-examen, mag je gratis de theorie-cursus scooter opnieuw volgen. Wel betaal je dan het theorie-examen zelf.

Waar vind onze theoriecursus scooter plaats?

Onze theoriecursus scooter wordt verzorgd op de rijschool in Ridderkerk. Het theorie-examen zal plaatsvinden bij het CBR te Barendrecht.  Het vervoer van de rijschool naar het CBR toe wordt door de rijschool verzorgd.

 

Handige scooterlinks:

www.haaljescooterrijbewijs.nl
Gratis scooter-theorie oefenen
Scooter/bromfiets theorie aanvragen CBR
Informatieve site scooterrijbewijs.org

 

 

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating:
© 2018 Autorijschool en motorrijschool Promoot te Ridderkerk