Autorijschool Barendrecht| Rijschool Promoot

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een autorijschool in Barendrecht of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze rijschool verzorgt opleidingen voor de auto, motor en bromfiets in de regio Barendrecht en omgeving! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou snel en vakkundig verkeersveilig leren rijden! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

autorijschool Barendrecht

Autorijschool Barendrecht?

Autorijschool Promoot weet als geen andere hoe belangrijk het is om je autorijbewijs te halen bij een autorijschool die fijn en vertrouwd aanvoelt. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze kandidaten met een goed gevoel naar de lessen komen bieden wij leerlingen een proefles aan. Zo kunnen toekomstige kandidaten kennis maken met de instructeur en de lesauto. Ook hebben wij dan gelijk een beeld van wat jij wel en niet kan en hoeveel lessen je eventueel nodig zal hebben. Wij geven onze autorijlessen het liefst in Barendrecht en omgeving! Autorijschool Barendrecht? Autorijschool Promoot!

Bel autorijschool Barendrecht Promoot nu en plan je proefles in : 06-24247695
Proefles is gratis, bij vervolgen van rijopleiding.

Na je (gratis) proefles zijn wij niet de duurste autorijschool in Barendrecht en omgeving. Wij hebben voordelige pakketten (kijk bij tarieven). En voor losse autorijlessen hanteren wij de volgende lestijden en lesprijzen:autorijschool Barendrecht

60 min autorijles   :  € 40
90 min autorijles   :  € 60
120min autorijles :  € 80

Meld jij een vriend(in) aan bij onze autorijschool te Barendrecht, dan krijg jij een gratis les van ons!

Autorijbewijs halen in Barendrecht?

Voordat je je autorijbewijs in ontvangst mag nemen, moet je die natuurlijk wel verdienen. Dat verdienen doe je door op de examendag in een half uurtje te laten zien dat jij alleen het verkeer in kan. Wij geven onze rijlessen voornamelijk in Barendrecht en de nabije omgeving, onze kandidaten doen dan ook voornamelijk examen in de regio Barendrecht!

CBR praktijkexamen

Wat wordt er getoetst?

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

  • Je beheersing van de auto
  • Kijkgedrag
  • Of je goed voorrang verleent
  • Inhalen
  • In- en uitvoegen
  • Rijden op kruispunten en rotondes
  • Bijzondere verrichtingen

Laat jij in een half uurtje zien dat jij dit vlot, veilig en zelfstandig kan? Dan mag jij de volgende dag bij het gemeentehuis je rijbewijs aanvragen.

Onze examenkandidaten doen voornamelijk examen in de regio’s: Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam!

Wij geven o.a les in : Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Numansdorp en omstreken

Aanmelden/vragen? Vul het onderstaande formulier in!

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating:
© 2018 Autorijschool en motorrijschool Promoot te Ridderkerk