Automaatrijlessen | Automaatrijschool Promoot

Automaatrijlessen? Onze rijlessen worden verzorgd in de regio’s Ridderkerk, Dordrecht, Barendrecht en Rotterdam.

Wat houdt automaat in?

Een automaat auto heeft in tegenstelling tot een auto met een schakelbak een automatische versnellingsbak. Dit houdt in dat je niet zelf hoeft te schakelen maar dat de auto dat zelf voor je doet.

Een uitleg over hoe een automatische versnellingsbak precies werkt vind je hieronder:

Automatische versnellingsbak

Weet jij nog steeds niet of automaat rijden wel iets voor jou is? Bel dan 06-24247695 voor een gratis proefles en ervaar het zelf. Bevalt het niet dan heb je altijd nog de keuze om in een schakelauto te lessen. Wil jij tijdens 1 proefles automaat en schakel ervaren? Vraag dan een proefles aan van twee lesuren. Het eerste lesuur wordt er dan in schakel gereden en het tweede lesuur in automaat. Service van rijschool Promoot

Wat zijn de voordelen van automaat lessen?

Bij een automaat hoef je niet terug/op te schakelen. Je kunt dus gewoon afremmen in geval van drukte en daarna gelijk weer gassen.

Voor wie zijn automaat lessen zeker geschikt?

Voor allerlei mensen. Mensen die bijvoorbeeld snel nerveus zijn, maar ook mensen die het schakelen maar niet onder de knie krijgen. Er zijn mensen die in zo een stress raken bij een drukke rotonde dat ze gewoonweg vergeten terug te schakelen. De auto valt dan uit. Bij een automaat auto zou dat niet gebeuren, want die schakelt automatisch terug.

Rijschool Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam en omstreken.

Rijschool Promoot is gevestigd in Ridderkerk, wij verzorgen onze lessen in de nabije omgeving. Onze examenkandidaten doen over het algemeen praktijkexamen in Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam.

Onze automaat rijlessen worden verzorgd in:

Staat jou woonplaats hier niet tussen en/of heb jij nog vragen? Bel dan 06-24247695

© 2019 Rijschool Promoot | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress